MediYoga och trädgård

Yoga, natur, hälsokost och själsligt sammanhang

FiloSofia bjuder in till ett program med MediYoga i kombination med natur och trädgård för dig med utmattning eller som av annan anledning behöver bygga upp och stärka dig. Programmet syftar till att ge förutsättningar för att skapa balans i kropp och i sinne samt att ge verktyg för att själv kunna påverka sin läkning och stärka sig. Programmet äger rum på vackra Norraby gård där du omfamnas av rogivande natur av sjö, ängar och trygga träd att vila mot. Guidad MediYoga efterföljs av kravlös vistelse i trädgårdens växtlighet. Möjlighet till guidad eller enskild verksamhet i trädgården erbjuds, likaså naturpromenad och sköna dopp i sjön.

Läs mer

MediYoga används inom den svenska hälso- och sjukvården och erbjuder verktyg för att återhämta sig och bygga upp sig efter en utmattning eller annan svår obalans. Yogan utgörs av enkla och samtidigt mycket kraftfulla tekniker som ger effekt på djupet. Under programmet får yogapassens effekter utrymme att göra sin verkan i kroppen för att skapa förutsättningar för balans och för att stimulera kroppens självläkande förmåga. Programmet ger utrymme för enskilda samtal för den som önskar. Programmet öppnar upp för att se på sig själv ömsint och hjälper till att finna vägar till förändring och förbättrad hälsa, att finna sin egen kompass.

Programmet löper över 10 veckor och omfattas av två tillfällen per vecka. En enkel välsmakande och näringsrik lunch serveras vid varje tillfälle. Kosten är vegetarisk och glutenfri. Deltagare kan vara helt eller delvis sjukskriven och kan medverka privat eller via arbetsgivare.

Att läka stilla med MediYoga och trädgård utformas av FiloSofias Sofia. Sofia är distrikssköterska samt lärare och terapeut i MediYoga med särskilt intresse för stressreducering och naturens betydelse för hälsa, hon har utbildning inom park och trädgård som rehabilitering från SLU. Sofia driver FiloSofia och äger tillsammans med sin make Norraby gård.

  • Kostnad

    Kontakta FiloSofia för offert

Boka

Din plats är bokad när du har fått en bekräftelse!

    Ja tack, jag vill gärna ta emot härliga uppdateringar från FiloSofia via mail!