Andra fina kurser

Större utbud på Norraby Gård

Det är med stor glädje som FiloSofia kan presentera fler aktörer här på Norraby gård i form av kurser i dans, kreativt skapande och zonterapi. Vi som håller kurs här arbetar alla utifrån hjärtat och har en genuin drivkraft att stärka folkhälsan.

Måleri & yoga

FLÖDE MED FÄRG, KREATIVITET & NJUTNING 

Inspirationsdag med Emilia Linderholm & FiloSofia tillgängligt för gruppbokning

Inga förkunskaper krävs

Varmt välkommen till en dag med inspiration för skönt flöde, kreativitet och skapande. Vi börjar dagen på vackra Norraby gård med en livgivande yoga tillsammans med Sofia där vi stilla och varsamt väcker våra kroppar, landar skönt in i dagen och öppnar upp för flöde och kreativitet. Därefter guidar Emilia oss in i dagens måleritema. Vi kommer att använda oss av vattnets egen färg, akvarell, och låter färgen och lusten vara det viktiga och hänger oss åt processen, snarare än slutprodukten. Vi ser på färgernas betydelse och symbolik historiskt och i samtid, och relaterar även färgerna till vårt energisystem ur ett yogiskt perspektiv. Dagen avrundas med en ljusmeditation.

 Personliga akvarellfärger och block 

Innerligt välkommen till en kreativ dag i vacker och vilsam miljö. 

Emilia Linderholm är verksam som konstnär och formgivare i glas. Hon har sina rötter i operans värld, något som ofta syns i hennes måleri. Att gestalta kvinnor i starka varma färger är en röd tråd i hennes skapande. Sedan 2013 bor Emilia i den lilla byn Tolg utanför Växjö med sin familj. Där har hon också sin ateljé.

Sofia Rappe förmedlar budskap om att det är konsten om att lyssna till och följa kroppens och vårt inre hjärtas röst som är källan till välmående. Sofia är distriktssköterska och mediyoga är hennes verktyg. Nya och gamla yogis, gravida och spädbarn välkomnas till hennes verksamhet FiloSofia på natursköna Norraby gård där hon även bor tillsammans med sin familj.

Kursledare: Emilia Linderholm & Sofia Rappe
Tid: heldag

Kostnad:  Efter överenskommelse

Boka genom att skicka en intresseanmälan i formuläret! 

Smaka på sommaren

Lär om naturens storslagenhet
När naturen står i sin fulla prakt och sommaren sjunger sin lovsång, då vill vi fira med en smak- och njutningsupplevelse. Lär om naturens storslagenhet och alla dess finurliga möjligheter till att ätas och läkas med och låt yogan guida dig in i moder jords omslutande famn. 

Meny för dagen: Vildörtssmoothie, björksav och barkbrödsknäcke.

Kursledare: Ann-Louise Fransson & Sofia Rappe
Tid: Måndag 19 juni kl 18:00 – 21:00                     

Kostnad: 350 kr  

Boka genom att swisha 350 kr till 0739-12 49 13 

Observera att evenemanget genomförs utomhus, kläder efter väder.

Spädbarnsmassage Växjö

Spädbarnsmassage med FiloSofia
Mjuk, kärleksfull beröring som främjar dig och ditt barns hälsa och utveckling. Ett fantastiskt sätt att mötas och växa tillsammans. Tillit och trygghet förmedlas och anknytningen och förmågan att tolka ditt barns signaler stärks. En underbar stund för dig och ditt barn med verktyg för vardagen och livet.

Spädbarnsmassage kan introduceras till det nyfödda barnet, men min rekommendation är att ni stannar hemma i familjens stillhet de första sex levnadsveckorna. 

Kursledare: Sofia Rappe
Tid: Torsdagar kl 13:00 – ca 14:30
Kursstart: September 2023
Kostnad: Pris ej tillgängligt. Smörgås och te eller annat mellanmål serveras vid varje tillfälle. Rejälare lunchmat kan medtagas. Möjlighet till gemenskap och samvaro i de mysiga lokalerna efter avslutad guidning.
Boka genom att skicka en intresseanmälan i formuläret!

Välkomna livet med dans och yoga

En ljuvlig dag med Lone, Tove och FiloSofia 

Välkomna livet tillsammans med oss i hjärtlig yoga, själfull dans och livgivande koreografi. 

Kursledare: Lone Wåxnäs, Tove och Sofia Rappe
Tid: Hästen 2023
Kursstart: Mer information kommer senare
Kostnad: 

Skicka en intresseanmälan via formuläret!

Intresseanmälan

    Ja tack, jag vill gärna ta emot härliga uppdateringar från FiloSofia via mail!