Andra fina kurser

Större utbud på Norraby Gård

Det är med stor glädje som FiloSofia kan presentera fler aktörer här på Norraby gård i form av kurser i dans, kreativt skapande och zonterapi. Vi som håller kurs här arbetar alla utifrån hjärtat och har en genuin drivkraft att stärka folkhälsan.

Yoga och lymfmassage för dig som är gravid

Vårda dig själv och din växande bebis i magen

Välkommen till en fridfull och lärorik kväll med Sofia Rappe och Ulrika Parment från Parment yoga & massage
Naturlig förberedelse inför förlossning, amning och föräldraskapet med yoga. Yogan förbereder och stärker fysiskt, mentalt och emotionellt, den skänker lugn och tillit till den period i livet du befinner dig i just nu och inför det som väntar. Närvaron i kroppen och stunden stärks och kontakten med dig själv och din bebis i magen fördjupas. Med yoga minskar stress, nervsystemet stärks och hormonsystemet balanseras.
Under kvällen kommer Sofia Rappe guida dig igenom ett mjukt och varsamt MediYogapass för gravida med fokus på andetaget. Du får med dig verktyg för din graviditet, förlossning och livet.
Bli piggare, starkare och lättare med ett fungerande lymfsystem! Lymfsystemet är starkt kopplat till vårt mående. När det inte fungerar optimalt kan det ge många olika symptom såsom trötthet, kryp i benen, tyngdkänsla, svullnad, ömhet med mera.
Det fina är att med lite kunskap kan du själv påverka ditt lymfsystem och därmed må bättre.
Ulrika Parment berättar grundläggande om hur lymfsystemet fungerar och du får lära dig att praktiskt ge dig själv en egenbehandling.
Vi bjuder på varm vegetarisk gryta med knäckebröd och liten dessert. Allt kommer att vara fritt från gluten och komjölk.

Kursledare: Ulrika Parment & Sofia Rappe
Tid: 
Planeras hösten 2024
Kostnad:
Prisuppgift ej tillgänglig

Boka din plats på www.parment.se
https://parment.bokamera.se/book 

Fusion Ella & Sofia

MediYoga och Soma, ett vackert pass med Ella & Sofia

Inga förkunskaper krävs

Vi älskar att samarbeta med varandra och ser med stor glädje fram emot att även i höst kunna erbjuda vår härliga kombination av MediYoga och Soma i FiloSofias lokal här på Norraby gård. MediYogans totala närvaro förenas med Somans flödande rörelser. Det blir hjärtligt, starkt och en totalitär upplevelse. 

Kursledare: Ella Roström & Sofia Rappe
Tid:
Torsdagar kl 19:30
Kursstart:
September 
Kostnad:
Prisuppgift ej tillgänglig

Boka genom att skicka en intresseanmälan i formuläret! 

Måleri & yoga Emilia & Sofia

FLÖDE MED FÄRG, KREATIVITET & NJUTNING 

Inspirationsdag med Emilia Linderholm & FiloSofia, tillgängligt för gruppbokning.

Inga förkunskaper krävs

Varmt välkommen till en dag med inspiration för skönt flöde, kreativitet och skapande. Vi börjar dagen på vackra Norraby gård med livgivande yoga tillsammans med Sofia där vi stilla och varsamt väcker våra kroppar, landar skönt in i dagen och öppnar upp för flöde och kreativitet. Därefter guidar Emilia oss in i dagens måleritema. Vi kommer att använda oss av vattnets egen färg, akvarell, och låter färgen och lusten vara det viktiga och hänger oss åt processen, snarare än slutprodukten. Vi ser på färgernas betydelse och symbolik historiskt och i samtid, och relaterar även färgerna till vårt energisystem ur ett yogiskt perspektiv. Dagen avrundas med en mantrameditation.

Personliga akvarellfärger och block tillhandahålls.

Innerligt välkommen till en kreativ dag i vacker och vilsam miljö. 

Emilia Linderholm är verksam som konstnär och formgivare i glas. Hon har sina rötter i operans värld, något som ofta syns i hennes måleri. Att gestalta kvinnor i starka varma färger är en röd tråd i hennes skapande. Sedan 2013 bor Emilia i den lilla byn Tolg utanför Växjö med sin familj. Där har hon också sin ateljé.

Sofia Rappe förmedlar budskap om att det är konsten om att lyssna till och följa kroppens och vårt inre hjärtas röst som är källan till välmående. Sofia är distriktssköterska och mediyoga är hennes verktyg. Nya och gamla yogis, gravida och spädbarn välkomnas till hennes verksamhet FiloSofia på natursköna Norraby gård där hon även bor tillsammans med sin familj.

Kursledare: Emilia Linderholm & Sofia Rappe
Tid: Bokas enligt överenskommelse

Kostnad:  Kostnadsinformation saknas

Boka genom att skicka en intresseanmälan i formuläret! 

Spädbarnsmassage Växjö

Spädbarnsmassage med FiloSofia
Mjuk, kärleksfull beröring som främjar dig och ditt barns hälsa och utveckling. Ett fantastiskt sätt att mötas och växa tillsammans. Tillit och trygghet förmedlas och anknytningen och förmågan att tolka ditt barns signaler stärks. En underbar stund för dig och ditt barn med verktyg för vardagen och livet.

Spädbarnsmassage kan introduceras till det nyfödda barnet, men min rekommendation är att ni stannar hemma i familjens stillhet de första sex levnadsveckorna. 

Kursledare: Sofia Rappe
Tid: Torsdagar 
Kursstart: 

Kostnad: 1600kr / 8 ggr Gemenskap och samvaro över en kopp te och smörgåsar, smoothie eller annat mellanmål i de mysiga lokalerna efter avslutad guidning.
Boka genom att skicka en intresseanmälan i formuläret!

Intresseanmälan

    Ja tack, jag vill gärna ta emot härliga uppdateringar från FiloSofia via mail!